Schoolkosten

 • Activiteitencommissie
  De vrijwillige ouderbijdrage is vastgesteld op € 57,50. Voor de kleuters die ná 1 januari op school komen, is het bedrag € 25,00. Er bestaat een mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen.

  Overblijven 
  Op de Fatimaschool is het overblijven in samenwerking met Kinderopvang Mundo georganiseerd. In dit document vindt u alle informatie met betrekking tot het overblijven, de bijbehorende kosten en de mogelijkheid tot inschrijving: TSO inschrijfformulier schooljaar 2019-2020. De betaling van het overblijven op vaste dagen wordt geregeld via een digitaal betalingssysteem: ‘Wis Collect’. Voor het incidenteel overblijven kunt u betalen middels strippenkaarten, verkrijgbaar bij de administratie.

  Kamp

  Ieder schooljaar gaan de groepen 7 en 8 met hun leerkracht(en) op werkweek. De groepen gaan naar verschillende locaties. Voor de ontwikkeling van de kinderen uit groep 7 vinden wij het belangrijk dat zij gezamenlijk een (mid)week van huis zijn. De groep verblijft in een kamphuis, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Het sociale, culturele en sportieve aspect neemt tijdens deze week een belangrijke plaats in. Voor groep 8 staat het kamp in het teken van het naderende afscheid van de basisschool.

  Tijdens deze weken is de inzet van kook- en hulpouders onontbeerlijk! De leerkrachten bepalen, in samenspraak met de directie, welke ouders worden meegevraagd.
  De werkweek is verplicht voor alle leerlingen. De kosten van het kamp bedragen circa € 105,-.

  Schoolbenodigdheden
  De kinderen krijgen gedurende hun ‘schoolloopbaan’ alle rapporten in een mooie map mee. Wij vragen u voor deze rapportmap een eenmalige bijdrage van € 15,00.
  Daarnaast hebben de kinderen nog een aantal zaken nodig:

  Vanaf groep 3:
  Etui (geen pennenbak) en gymkleding: korte broek, shirt met korte mouwen, sokken, stevige sportschoenen (geen ballet- of turnschoenen), rugzak en een elastiek voor kinderen met lang haar.

  Vanaf groep 6:
  1 multomap (4-rings), 1 setje tabbladen, een aantal doorzichtige insteekhoezen, 1 pak gelinieerd papier, agenda met weekoverzicht, 2 pasfoto’s en 1 opbergmap A-4 formaat (met elastiek).

  In de klas krijgen de kinderen het nodige aan werkmaterialen, waaronder een vulpen (exemplaar voor link- of rechtshandigen). Mochten de vulpen onverhoopt kwijtraken of kapotgaan, dan kunt u deze voor € 5,00 verkrijgen bij de administratie aan de Larikslaan.