Schoolkosten

 • Activiteitencommissie
  De vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar 2015-2016 is vastgesteld op € 52,50. Voor de kleuters die ná 1 januari 2016 op school komen, is het bedrag vastgesteld op € 25,00. Er bestaat een mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. U ontvangt hiervoor van de activiteitencommissie een brief met betalingsgegevens.

  Overblijven 
  Op de Fatimaschool is het overblijven in samenwerking met Kinderopvang Mundo georganiseerd. In dit document vindt u alle informatie met betrekking tot het overblijven, de bijbehorende kosten en de mogelijkheid tot inschrijving.
  TSO inschrijfformulier periode 4

  Kamp

  Ieder schooljaar gaan de groepen 7 en 8 met hun leerkracht(en) op werkweek. De groepen gaan naar verschillende locaties.
  Voor de ontwikkeling van de kinderen uit groep 7 vinden wij het belangrijk dat zij met elkaar een (mid)week van huis zijn. De groep verblijft in een kamphuis, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Het sociale, culturele en sportieve aspect neemt tijdens deze week een belangrijke plaats in.
  Voor groep 8 zal het kamp in het teken staan van het afscheid nemen van de basisschool.
  Tijdens deze weken is de hulp van kook- en hulpouders onontbeerlijk! De leerkrachten bepalen, in samenspraak met de directie, welke ouders worden meegevraagd.
  De werkweek is verplicht voor alle leerlingen. De kosten van het kamp bedragen circa € 95,-.

  Schoolbenodigdheden
  De kinderen krijgen gedurende hun schoolloopbaan alle rapporten in een mooie map mee. Wij vragen u voor deze rapportmap een eenmalige bijdrage van € 15,00.
  Daarnaast vragen wij u de volgende zaken aan te schaffen:
  Vanaf groep 3:
  Etui (geen pennenbak) en gymkleding: korte broek, shirt met korte mouwen, sokken, stevige sportschoenen (geen ballet- of turnschoenen), rugzak en een elastiek voor kinderen met lang haar.
  Vanaf groep 6:
  1 multomap 4-rings, 1 setje tabbladen, een aantal doorzichtige insteekhoezen, 1 pak gelinieerd papier, agenda met weekoverzicht, 2 pasfoto’s en 1 opbergmap A-4 formaat (met elastiek).